Gość ralf51 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam.pierwszy raz mam taki przypadek i prosiłbym o pomoc...Otóż od 03.02.2012 jestem na L4. 08.02.2012 skończyła mi się umowa u pracodawcy.nadal jestem na zwolnieniu i jeszcze troszke pobedę.Czy od razy po ustania zatrudnienia przejmuje mnie ZUS?Jak w tym wypadku obliczyć wynagrodzenie z ZUSu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 tak,pracodawca wystawi do ZUS zaswiadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 ZUS wypłaci ci zasiłek chorobowy a nie wynagrodzenie, a wyliczy go tak samo jak pracodawca ustalił podstawę do wynagrodzenia chorobowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi