Gość młoda Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 witam, mam pytanie dot fśs, pracuje w jednostce budżetowej od niedawna, koleżanka przebywa na dłuższym L-4 szukając dokumentów natrafiłam na faktury np. za zorganizowanie wycieczki dla pracowników zakładu i te f-ry nie są nigdzie ksiegowane... wydatek poniesiony jest z fśs. czy jest to prawidłowe że wszystko co dotyczy zfśs nie jest nigdzie ewidencjonowane? mam tu na myśli również świadczenia wypłacane z fśs (wczasy pod gruszą, zapomogi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość małgorzata Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 wszystkie dokumenty związane z ZFSS musza byc ksiegowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 może po prostu nie zdążyła ich zaksięgować i wyleciało jej z głowy by o tym powiedziećnajlepiej to z nią wyjaśnić, np. telefonicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi