Gość Urszula Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Problem,byłam nauczycielem zatrudnionym na zastepstwo, dnia 3.02.2012 wypowiedziałam umowę, pracowałam do 17.02. Ksiegowość przekazala mi, że musze zwrócić część wynagrodzenia, kwota, nie mam pojęcia jak obliczona, została mi napisana na jakiejś maleńkiej karteczce wyrwanej z notesika, na mocy jakiego artykułu mam zwróci te pieniądze i czy mogę żądac jakiegoś oficjalnego pisma od szkoły,w którym będzie zawarte jakim prawem sie posiłkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość do Urszula Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Prosza o zwrot z powodu Twojego wypowiedzenia , teraz Ty musisz udowodnic że faktycznie pracowałaś dłużej czyli do 17,02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ren Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Czytaj ze zrozumienim zanim udzielisz odpowiedzi! Ma oddać " CZĘŚĆ WYNAGRODZENIA" czyli to co wzieła niesłusznie od 17-go do konca m-ca,nauczyciele maja płacone z góry.Poza tym ma juz odpowiedzi w drugim swoim poscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi