Gość Asiczka Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Kochani moi poradzcie mi. Nie jestem zdecydowana na kierunek studiow podyplomowych - rachunkowość finansowa i zarządzanie finansami na UŁ czy rachunkowość zarządcza i conrolling. Skończyłam już III stopniowe kursy rachunkowości w SKwP. Jak uwązacie, który jest bardziej przydatny i doceniany przez pracodawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 rachunkowość i controling, gdyż w controlingu kontrolujesz finanse a tym samym nimi zarządasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 To wszystko opinie subiektywne,w zależności jakie kto ma doświadczenia w swoich kontaktach z pracodawcami, albo z jakimi wymaganiami się spotyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi