Gość Bea Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Witam!Przygotowuję właśnie rozliczenie roczne za 2011 i odpadłam przy zaliczkach :) Okazało się, że w większości miesięcy miałam wcześniej źle wyliczone kwoty. Podsumowując wszystkie zaliczki zapłaciłam i tak więcej, niż wychodzi z obliczeń i dodatkowo mam zwrot ale nie wiem jak wybrnąć z tych moich wcześniejszych wyliczeń. Czy różne wyliczenia zaliczek to jakieś straszne przestępstwo? spojrzałam w PIT za ubiegłe lata i tam zawsze wpisywałam faktycznie pobrane zaliczki a nie te, które wyliczałabym dla sprawdzenia przy PITcie rocznym. Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość odp Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 jak podasz maila to mogę Ci pomóc w wyliczeniu, ale to dopiero np. jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi