Gość julia Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam serdecznie, wiem że od stycznia pracodawca nie ma obowiązku wydawania co miesiąc rmua ale otrzymałam informację że jeśli chcę nadal otrzymaywać ten dokument co miesiąc a nie raz w roku to muszę napisać wniosek do pracodawcy. Co mam w takim wniosku napisac? proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość julia Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 czy wogóle mogę z takiej opcji skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ???? Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 możesz wnioskować o wydawanie RMUA , ale po co Tobie ten druk co miesiąc ??? Chyba nie planujesz chodzić co m-c do specjalisty czy szpitala - a druk RMUA jest tylko m-c ważny, więc najlepiej będzie jak odbierzesz wtedy, gdy rzeczywiście będziesz go potrzebowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi