Gość nuc Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam, mam pytanie odnośnie tego na co były odprowadzane składki w latach 98-99czy chorobowe było oskładkowane? i czy chorobowe było wypłacane tylko z ZUSu?czy od ekwiwalentu mogły nie zostać odprowadzone składki?czy wykazywać na RP7 kwoty wypłacone z zakładowego funduszu nagród? bo wydaje mi się że one były oskłakowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olga Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 1) na ZUS i FP 45%+3% =48% wypłaconego funduszu płac za dany m-c2) nie było oskładkowane3) tak jak teraz do 20 pacowników ZUS powyżej 20 pracodawca4) powinny być składki5)tak - tylko do 95 roku 13-ki były nieoskładkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuc Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 dzięki Olga, to chorobowe wpiszę normalnie w rubrykę 6, a daty zwolnienia wpiszę przy pracodawcy. Od stycznia do marca 1999 mam zarobek ubruttowiony, to dobrze myślę, że ten podaje się do rp7, a nie sam brutto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi