Gość Asia Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witamczy zakup biletów do teatru mogę wrzucić w koszty? Jeśli tak to brutto??Na spektakl poszedł mój szef z kontrahentem.dzięki!!!pozdrowieniaAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 nie, to są koszty reprezentacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agatka_Lomska Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 zawsze możesz zaprosić na warsztaty improwizacji teatralnej po spektalu teatralnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskimiriski Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 W sumie ja również już z miłą chęcią wybrałbym się do teatru i mam nadzieję, że w najbliższej przyszłości uda mi się ten plan zrealizować. Najbardziej lubię uczęszczać do teatru komedia https://teatrkomedia.pl/gdyż właśnie taka forma rozrywki zdecydowanie najbardziej mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arystokratka Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Jak teatry były otwarte, była opcja mega tanich wejściówek, po 5 zł. Można było świetne spektakle zobaczyć za półdarmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał79 Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 wszystkie aktualne informacje o teatrach, muzeach czy kinach znajdziecie na portalu warsaw city - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi