Kategorie
Skocz do zawartości

ortodonta Warszawa

barbetka87

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, czy możecie polecić dobrego ortodontę z Warszawy? Wiem, że klinika Rock Your Smile jest bardzo dobra, znajoma tam się leczy, a też widziałam pozytywne opinie na ich temat, zależy mi właśnie na takim wysokim poziomie, na świetnych specjalistach i fachowym doradztwie. Może ktoś z Was tam też chodzi i się wypowie, do kogo warto się zapisać na konsultacje? Ewentualnie inne równie dobre miejsca ktoś zna? Nic konkurencyjnego póki co nie namierzyłam. 

• 6 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Hej, ja jestem pacjentką Rock Your Smile i chodzę do dr Krakowiak. W sumie dopiero zaczynam leczenie, jestem już po diagnostyce (jest bezpłatna) i mam plan leczenia, a nawet aparat założyłam  - 3 tygodnie temu. Przede mną jeszcze ok. rok leczenia. Na razie wszystko jest super, niedługo mam kontrolę. Wbrew temu co czytałam, zęby nie bolą jakoś bardzo, są tylko trochę ruchome, co na początku mnie stresowało bardzo ;) Pani dr jest przemiłą osobą i ma dużą wiedzę i widać, że ortodoncja to jej pasja. A sama klinika - nowoczesna, na pewno warto podjąć leczenie :) 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Hej, ja też chodzę do Rock Your Smile, leczę się u dr Borzymowskiej-Sawickiej. Bardzo polecam :) Ja trafiłam do pani doktor akurat z polecenia znajomej. Jeśli chodzi o koszty leczenia, to w RYS na początku robią plan wraz z całkowitym kosztem, z reguły trzeba liczyć, że od 250 zł miesięcznie kosztuje leczenie. Możesz sobie zobaczyć na ich stronie jeszcze https://centrum-ortodontyczne.pl/, są tam opisane możliwości leczenia ratalnego (ja tak się leczę).

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Faktycznie, w Rock Your Smile mają świetnych specjalistów :) Mnie interesowały właśnie te nakładki Invisalign, ale w moim przypadku niestety nie zdałyby rezultatu. Noszę obecnie aparat estetyczny ceramiczny, który jest bardzo dyskretny, a dobrze się sprawdza - efekty są już widoczne :) A pacjentką jestem dr Chruściel, uważam, że to bardzo dobra ortodontka :) 

• 4 tygodnie później...

Również słyszałam bardzo dobre opinie o Rock Your Smile, znam dwie osoby, które tam się leczą i obie są bardzo zadowolone. Gdybym się decydowała na leczenie ortodontyczne, które rozważam, to właśnie tam. Ale ja bym chciała normalny aparat, może ten dyskretny, a nie metalowy. Natomiast nie chciałabym tych nakładek, jakoś do mnie nie przemawia ta metoda. Choć wiem, że efekty potrafią być super i widziałam spektakularne przemiany :) 

• 2 tygodnie później...

Jak w Warszawie to koniecznie do https://klinika-wiktorska.pl/zabieg/ortodoncja/ ! Ja leczę tam swoje krzywe zęby od roku i jestem bardzo zadowolona, bo wreszcie widać efekty. Poprzedni ortodonci niestety nie dali sobie rady z moim uzębieniem... Dlatego tym bardziej cieszę się, że wreszcie udało się coś zdziałać i zaplanować dobre leczenie!

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Polecam sobie sprawdzić ofertę Rock Your Smile, lekarze zatrudnienie w tej klinice mają świetne recenzje! Możesz poczytać opinie o nich np. na Znanym Lekarzu, są bardzo dobre. Klinika sama w sobie również cieszy się renomą i zaufaniem pacjentów, na ich stronie znajdziesz więcej info http://centrum-ortodontyczne.pl

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...

Ja wybrałam nakładki, aparat ortodontyczny mnie za bardzo męczył i się zniechęciłam już jako nastolatka. No ale że w dorosłym życiu wcale się dobrze ze swoim uśmiechem nie czułam, to zdecydowałam się iść na konsultację chociaż i zobaczyć, co z niej wyniknie. Noszę niewidoczne beyli i widzę już pierwsze efekty, choć do ostatecznego jeszcze mam kilka tygodni co najmniej. Na początek zobaczyłam symulację, jak to może pięknie na koniec wyglądać i dostałam nakładki testowe, żeby przekonać sie, czy na pewno są dla mnie. Konsultacja nic nie kosztuje, więc nic nie tracicie. Zapisać się można tutaj https://www.beyli-dental.pl/

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...