barbetka87 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Hej, czy możecie polecić dobrego ortodontę z Warszawy? Wiem, że klinika Rock Your Smile jest bardzo dobra, znajoma tam się leczy, a też widziałam pozytywne opinie na ich temat, zależy mi właśnie na takim wysokim poziomie, na świetnych specjalistach i fachowym doradztwie. Może ktoś z Was tam też chodzi i się wypowie, do kogo warto się zapisać na konsultacje? Ewentualnie inne równie dobre miejsca ktoś zna? Nic konkurencyjnego póki co nie namierzyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paź37 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Hej, ja jestem pacjentką Rock Your Smile i chodzę do dr Krakowiak. W sumie dopiero zaczynam leczenie, jestem już po diagnostyce (jest bezpłatna) i mam plan leczenia, a nawet aparat założyłam - 3 tygodnie temu. Przede mną jeszcze ok. rok leczenia. Na razie wszystko jest super, niedługo mam kontrolę. Wbrew temu co czytałam, zęby nie bolą jakoś bardzo, są tylko trochę ruchome, co na początku mnie stresowało bardzo ;) Pani dr jest przemiłą osobą i ma dużą wiedzę i widać, że ortodoncja to jej pasja. A sama klinika - nowoczesna, na pewno warto podjąć leczenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cris02 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 mogę polecić ortodontów z Corten Medic - ja akurat na ul. Makolągwy miałem robiony aparat ortodontyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Ile się teraz płaci za taki aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzia Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Hej, ja też chodzę do Rock Your Smile, leczę się u dr Borzymowskiej-Sawickiej. Bardzo polecam :) Ja trafiłam do pani doktor akurat z polecenia znajomej. Jeśli chodzi o koszty leczenia, to w RYS na początku robią plan wraz z całkowitym kosztem, z reguły trzeba liczyć, że od 250 zł miesięcznie kosztuje leczenie. Możesz sobie zobaczyć na ich stronie jeszcze https://centrum-ortodontyczne.pl/, są tam opisane możliwości leczenia ratalnego (ja tak się leczę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatazabek Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Ja chodzę do Dental White na Klonowicza, dobrze znają się na ortodoncji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Sanewicz Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Ja chodzę do Dental White na Klonowicza, dobrze znają się na ortodoncji Polecam również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Formala Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Ja wybrałam klinike proste zęby https://prostezeby.com/i tam zakladalam aparat niewidoczny, to są te nakładki Invisalign.. Pani dr Rutkowska ma duzą wiedze i super podejście, a sam aparat jest wygodny i faktycznie daje efekty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Henka Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Ja bardzo komfortowo czuję się w klinice Demed – akurat ortodoncje mają świetną, ostatnio miałam robiony aparat….ale bez stresu i bólu było. Także na plus jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodamama21x Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Ja polecam ortodoncje w luxmedzie w Lublinie, jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewella82 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Faktycznie, w Rock Your Smile mają świetnych specjalistów :) Mnie interesowały właśnie te nakładki Invisalign, ale w moim przypadku niestety nie zdałyby rezultatu. Noszę obecnie aparat estetyczny ceramiczny, który jest bardzo dyskretny, a dobrze się sprawdza - efekty są już widoczne :) A pacjentką jestem dr Chruściel, uważam, że to bardzo dobra ortodontka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cris02 Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 ja chodziłem do Corten Medic i tam też robiłem sobie aparat estetyczny, każda wizyta bardzo profesjonalna, więc zdecydowanie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majowab87 Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Również słyszałam bardzo dobre opinie o Rock Your Smile, znam dwie osoby, które tam się leczą i obie są bardzo zadowolone. Gdybym się decydowała na leczenie ortodontyczne, które rozważam, to właśnie tam. Ale ja bym chciała normalny aparat, może ten dyskretny, a nie metalowy. Natomiast nie chciałabym tych nakładek, jakoś do mnie nie przemawia ta metoda. Choć wiem, że efekty potrafią być super i widziałam spektakularne przemiany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodamama21x Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 ja w dzieciństwie miałam bardzo krzywy zgryz, nie chciałam nosić aparatu zdejmowanego i wkońcu w dorosłym życiu zdecydowałam się na aparat stały. Doskonały ortodonta lublin jest w Luxmedzie, po zakończonym leczeniu mam usmiech jak gwiazda z telewizji =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Jak w Warszawie to koniecznie do https://klinika-wiktorska.pl/zabieg/ortodoncja/ ! Ja leczę tam swoje krzywe zęby od roku i jestem bardzo zadowolona, bo wreszcie widać efekty. Poprzedni ortodonci niestety nie dali sobie rady z moim uzębieniem... Dlatego tym bardziej cieszę się, że wreszcie udało się coś zdziałać i zaplanować dobre leczenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelniczka Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Ja myślę, że warto dojechać na Wilanów do Cinis Med. Mają tam najlepszych ortodontów i najnowocześniejszy sprzęt w Warszawie – no i wykonują całą gamę usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleep Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Tyle teraz tych specjalistów, że nie wiadomo na co się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Polecam Profesora Fudaleja. Dobry fachowiec i radzi sobie znakomicie z ciężkimi przypadkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiktor Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Ortolan na popularnej, 2 lata leczenia efekty wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anielaw Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Zdecydowanie Rock Your Smile, https://centrum-ortodontyczne.pl Mają kilka placówek w Warszawie, ja osobiście mogę polecić panią dr Gatkowską, u której sama się leczę :) Świetny profesjonalista! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dirka Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Jestem zadowolona z opieki ortodontycznej w Centrum Demed. W Warszawie jest to dla mnie jedno z lepszych miejsc i szczerze mówiac bardzo zadowolona jestem. Dobrze i dokładnie każda wizyta jest realizowana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasia87 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Polecam sobie sprawdzić ofertę Rock Your Smile, lekarze zatrudnienie w tej klinice mają świetne recenzje! Możesz poczytać opinie o nich np. na Znanym Lekarzu, są bardzo dobre. Klinika sama w sobie również cieszy się renomą i zaufaniem pacjentów, na ich stronie znajdziesz więcej info http://centrum-ortodontyczne.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazanka Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Też chodzę do Demed. Ja chodzę na Ursynów do pani Katarzyny Chmielińskiej-Popiołek. Mam założony aparat stały i trzeba to wszystko teraz kontrolować, żeby zęby jak najlepiej się prostowały. Centrum jest naprawdę na poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosca Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Ja wybrałam nakładki, aparat ortodontyczny mnie za bardzo męczył i się zniechęciłam już jako nastolatka. No ale że w dorosłym życiu wcale się dobrze ze swoim uśmiechem nie czułam, to zdecydowałam się iść na konsultację chociaż i zobaczyć, co z niej wyniknie. Noszę niewidoczne beyli i widzę już pierwsze efekty, choć do ostatecznego jeszcze mam kilka tygodni co najmniej. Na początek zobaczyłam symulację, jak to może pięknie na koniec wyglądać i dostałam nakładki testowe, żeby przekonać sie, czy na pewno są dla mnie. Konsultacja nic nie kosztuje, więc nic nie tracicie. Zapisać się można tutaj https://www.beyli-dental.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Warto odwiedzić kilka gabinetów, każdy ortodonta pewnie zaproponuje zupełnie inne leczenie. Ja polecam Corten Medic, bo nie jestem za usuwaniem zdrowych zębów pod aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi