Gość marika Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Potrzebuję pomocy. Jak ując w budżecie roku 2012 środki pozostające na r-ku bieżącym roku 2011.PO KL (finansowanie par.7). Czy w roku 2011 - zaksięgować tak jak subwencję oświatową otrzymaną w grudniu na styczeń (bez klas.) a w roku 2012 ując w planie dochodów i wydatków? Proszę o podpowiedź.Czy jako wolne środki po przychodach i wydatki w klas.budżetowej ? czy winny być na niewygasających ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alka Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 w momencie wpływu na rachunek gminy tzw.środki europejskie (7) stają się dochodami budżetu,niewykorzystane wchodzą do nadwyżki lub wolnych środków,jako niewygasające można je bylo potraktować, ale niekonieczniewyjasnienia w tej sprawie na stronie efs.slaskie.plAktualności/strona 45/Zwrot dotacji celowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Mam identyczną sytuację. Też zostały mi środki z POKL w 2011. I nie do końca wiem jak poradzić sobie z wprowadzeniem do budżetu w 2012 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi