Każdy z nas ma wiele własnych sprawdzonych sposobów na nudę. Niektórzy z nas czytają książki, drudzy wsiadają na rower, inni zas idą do kina. Moim sposobem na nudę są gry komputerowe i te na urządzenia mobilne z gatunku RTS. Wiem, że niektórzy mogą powiedzieć, że jestem na to za stary ale gry strategiczne moją swój klimat. Jedną z gier jest saga The Settlers. Na urządzeniach mobilnych gram w Pokemon GO, a ostatnio w City Island 3. Poza tym lubię czytać książki dzięki którym rozwijam się, zdobywam wiedzę i pracuję nad sobą. Tymi książkami są te z psychologii dostępne dla każdego w miejskich bibliotekach. Warto również ruszyć się i aktywnie wypocząć korzystając z siłowni pod chmurką lub latem w ciepłym jeziorze pływać. Na zimowe nudne wieczory polecam przeczytać wszystkie powieści J. Verne. Musze przyznać, że jest cos magicznego w powieściach, co przyciąga mnie od lat. Szkoda, że w chwili obecnej nie kupuje kolekcji powieści K. Maya, bardzo tego żałuję lecz kiedyś nadrobię tą zaległość w czytaniu i w skolekcjonowaniu wszystkich powieści tego pisarza.
- Kategorie na forum:
- Księgowość|
- Kadry|
- Moja firma|
- Samorząd|
- Logistyka|
- Działy forum:
- Księgowość dla firm·
- Księgowość budżetowa·
- Kadry·
- Biznes·
- Prawo·