Zdzich20 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Każdy z nas ma wiele własnych sprawdzonych sposobów na nudę. Niektórzy z nas czytają książki, drudzy wsiadają na rower, inni zas idą do kina. Moim sposobem na nudę są gry komputerowe i te na urządzenia mobilne z gatunku RTS. Wiem, że niektórzy mogą powiedzieć, że jestem na to za stary ale gry strategiczne moją swój klimat. Jedną z gier jest saga The Settlers. Na urządzeniach mobilnych gram w Pokemon GO, a ostatnio w City Island 3. Poza tym lubię czytać książki dzięki którym rozwijam się, zdobywam wiedzę i pracuję nad sobą. Tymi książkami są te z psychologii dostępne dla każdego w miejskich bibliotekach. Warto również ruszyć się i aktywnie wypocząć korzystając z siłowni pod chmurką lub latem w ciepłym jeziorze pływać. Na zimowe nudne wieczory polecam przeczytać wszystkie powieści J. Verne. Musze przyznać, że jest cos magicznego w powieściach, co przyciąga mnie od lat. Szkoda, że w chwili obecnej nie kupuje kolekcji powieści K. Maya, bardzo tego żałuję lecz kiedyś nadrobię tą zaległość w czytaniu i w skolekcjonowaniu wszystkich powieści tego pisarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala233 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Moim sposobem na nudę są książki. Polecam na przykład Tylko ciebie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theanswer Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Książka przede wszystkim. Szkoda, że w dzisiejszych czasach coraz mniej popularna. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Podobno inteligentni się nie nudzą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logan Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Na nudę to najlepiej zobaczyć dobry film lub serial. Ostatnio wyszło kilka ciekawych pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyix Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Słucham muzyki i gram na konsoli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rofer032 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Przede wszystkim książki. To jest coś co na prawdę kocham. Czytam od kilku lat, i zawsze namawiam innych do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzWet Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Spotykam się ze znajomymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość, gość Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 ......to jakieś pogaduchy, czy ktoś sondaż dla o0jca tadeusza robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 oglądam netflixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzymata Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 W sumie różnie. Zależy jak samopoczucie. Czasami książka, telewizja, drzemka, wyjście na spacer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk_woj Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Autor na nudę gra w pokemony...?? Brawo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekDon Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Ja kiedy się nudzę (co zdarza się dość rzadko) to staram sie sprawdzać nowe gry MMO, bo jest tego coraz więcej i niektóre tytuły potrafią naprawdę wciągnąć. Mam też swój ulubiony portal http://www.portalmmo.pl/ na którym można je wszystkie znaleźć z recenzjami, rankingami, czy też wideo które prezentują dane gry. Ogólnie fajnie wiedzieć o czym jest rozgrywka, aby nie tracić czasu na zakładanie kont itd. jeśli nie przypadnie nam ona praktycznie od razu do gustu. Pozdrawiam i życzę udanej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alice25 Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 W sumie bardzo rzadko się nudzę. Teraz wszyscy są w ciągłym biegu ;) Wieczorami jak mam trochę wolnego czasu lubię haftować. To moja nowo odkryta pasja. Stawiam dopiero pierwsze kroki, ale wciągnęła mnie na tyle, że postanowiłam kupić sobie bajorek do haftu https://royal-stone.pl/pasmanteria/bajorek_do_haftu.html Polecam każdemu! To bardzo odstresowujące zajęcie po ciężkim dniu w pracy. Po takim wieczorze czuję się w pełni zrelaksowana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 W sumie bardzo rzadko się nudzę. Teraz wszyscy są w ciągłym biegu ;) Wieczorami jak mam trochę wolnego czasu lubię haftować. To moja nowo odkryta pasja. StawiamJa też haftuję jak widzę takie durne reklamy, wkładam 2 palce do ust i haftuję wczorajszym żarciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tinesmar Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Biegam i trenuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvatore Conte Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Dzisiaj nie brakuje sposobów na spędzenie wolnego czasu. Ja sam w wolnych chwilach (których jakoś specjalnie dużo nie mam) czasami w coś zagram, czy pooglądam seriale. Mam pakiet internetu od IT4Polska więc o prędkość, czy limit danych nie muszę się przejmować. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełP32 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Akurat jeśli chodzi o gry online to ze swojej strony mogę polecić Ci, abyś również zwrócił uwagę na Ski Jumps (jeśli jesteś fanem skoków narciarskich). Świetna grafika, mechanika, rozbudowany manager oraz dużo rozrywki dzięki trwającym konkursom i turniejom, gdzie walczy się o jak najlepsze miejsce z innymi graczami. Jeśli tęsknicie trochę jednak za zimą i takimi dyscyplinami to czas najwyższy na rozgrywkę w https://ski-jumps.pl/ i bicie kolejnych rekordów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izak Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Idę na piwo ze znajomymi^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 W ostatnim czasie rzadko kiedy się nudze. Powziąłem sie na wybudowanie domu co jest dość trudną inwestycją i cała budowa zajęła mi dośc sporo wolnego czasu. Jednak jak już znajdę chwilę dla siebie to oglądam filmy - kiedyś wolałem netflixa, ostatnio jednak przerzuciłem się na hbo z uwagi na to, że mają tam o wiele więcej wartościowych seriali oraz filmówjak również gram w gry, polecam rage 2:https://zagrano.pl/rage-2-recenzja/ Strzelanka ma różne opinie,jednak jeśli zależy Wam po prostu na czystej rozrywce to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamzych Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 ...to delektuje się tą chwilą. Mam okazję zwolnić popatrzeć np na padający deszcz czy przyrodę. Ale iż jestem osobą która raczej lubi działać to wytrzymuje tak z 20 min i już wymyślam sobie jakieś zajęcie :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabriel96 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Lubię wyjść na spacer do parku niedaleko mojego mieszkania. Siedzę na ławce, oddycham świeżym powietrzem, obserwuję ludzi wokół. Kiedy pogoda nie dopisuje, zostaję w domu i gram w rzutki albo oglądam jakiś ciekawy serial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aligru Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 to biegam :) Bardzo mnie bieganie relaksuje i pozwala zapomnieć o codziennych troskach. Zaczęłam dzięki koleżance, która trenuje od wielu lat i tak mnie w to wciągnęła. Pokazała pierwsze przykładowe plany na https://www.runners-world.pl/ i w ten sposób odnalazłam swoją pasję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawina Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Podpiszę się pod powyższymi wypowiedziami. Gry online i gry komputerowe to fajny sposób na zabicie wolnego czasu lub po prostu na nudę. Gry komputerowe to moje hobby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian007 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Kiedy się nudzę, to szukam jakichś ciekawych filmów na Youtubie. Zawsze dowiem albo nauczę się czegoś nowego. Są tam naprawdę wartościowe treści, ale trzeba umieć je znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi