Gość renata Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Witam proszę o pomoc rozliczam pit 28 wyszła mi nadplata mam pytanie czy podatek z grudnia musze zaplacic w styczniu czy to juz bedzie rozliczone w tym picie?/ dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ryczałt za grudzień rozlicza się w PIT-28, osobno się go nie wpłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sławek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witamrównież proszę o pomoc. Rozliczam pit 28 i wyszła mi nadpłata 747 zł ale 16 stycznia zapłaciłem zaliczkę za grudzień( 5,5%) w kwocie 550 zł. Nie wiedziałem że grudniowej się nie płaci. Czy US zwróci mi nadpłacony podatek za grudzień czy można to jakoś przeksięgować na poczet przyszłego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi