Gość as Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Mam pytanie jak jest różnica przy np.premi 1.000,00 zł brutto a pod stołem. Chodzi mi ile zapłaci pracodawca a ile straci pracownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Głupszego pytania nikt chyba nie wymyślił!!!!!!!!!!!!!!!!Wiesz co to znaczy "pod stołem"?To znaczy że nie zapłaci pracownik NIC a pracodawca straci tyle ile da!!!czy to takie trudne było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Większego barana dawno nie widziałem :) Wiem, że temat stary ale skoro idiota nerwus jedzie po innych. Pytanie było: jaka jest różnica przy premi brutto a pod stołem, co jest równoznaczne pytaniu: ile dostanę do ręki, jeśli pracodawca będzie chciał wydać na mnie 1000 zł i zrobi to w sposób legalny?Polecam kalkulator:wynagrodzenia.pl/kalkulator_oblicz.phpPodliczyłem, że gdy pracodawca da Ci 850 zł brutto, to po doliczeniu ZUS itd poniesie koszt 1003 zł, a ty po odprowadzeniu podatku będziesz miał(a) w efekcie 615 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi