Gość aleksander Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Proszę pomóżcie. Jestem Vat-owcem.Firma jednoosobowa.Kupiłem garaż-"lekka konstrukcja stalowa +brama podnoszona". Wartość łączna 4.400netto. Jak mam to zakwalifikować w środkach trwałych? Czy mogę amortyzować jednorazowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aleksander Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aleksander Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Proszę pomóżcie. Jestem Vat-owcem.Firma jednoosobowa.Kupiłem garaż-"lekka konstrukcja stalowa +brama podnoszona". Wartość łączna 4.400netto. Jak mam to zakwalifikować w środkach trwałych? Czy mogę amortyzować jednorazowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi