Gość Kasia Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Mam do Was pytanie i wielką prośbę o pomoc.Otóż w firmie mamy auto i do kosztów zaliczamy kwotę z ewidencji. SPrawa jest dla mnie prosta tzn. Koszty z faktur = 1500 koszty z ewidencji = 1800. W kup wprowadzam 1500. Ale co będzie jeśli sytuacja jest odwrotnaKoszty z faktur 1800 a z ewidencji 1500. W kup daję 1500 a co z tymi 300 zl? mogę przenieść na następny miesiąc, czy przepada?Przecież bak samochodu nie jest pusty na koniec miesiąca...Bardzo proszę o pomocJesteśmy na KPiR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dobra Dusza Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 OCZYWIŚCIE PRZEPISUJESZ TĄ KWOTE NA NASTEPNY M-C.KUP SOBIE KSIĄŻECZKĘ DO PROWADZENIA TAKIEJ EWIDENCJI LUB SPRAWDZ W PROGRAMIE CZY NIE MASZ TEGO AUTOMATYCZNIE (NP. W PACHMISTRZU JEST TAKIE ROZLICZENIE).W KSIĄŻECZCE NA OSTATNIEJ STR TEZ TAKIE COŚ WYPEŁNIASZ I TAM JEST CZYTELNIE ILE MOŻESZ ZAKSIĘGOWAĆ W KOSZTY, OCZYWIŚCIE JEŚLI DOBRZE WSZYSTKO WPROWADZISZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi