Gość adam Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam jak rozlicza się ryczałt jeżeli w pierwszym miesiącu zarobiłem 1000zł i w drugim też 1000zł oczywiscie odliczam składki Zus. ale z tego co czytałem to ryczałt księguje się narastajaco czyli w drugim miesiącu wychodzi mi 2000zł czyli od tego musze zapłaci podatek dochodowy czy składki też nalicza sie narstajaco. I miesiąc 1000-skladka społeczna*stawka ryczałtu(8,5)-składka zdrowotna=równa się podatek do zapłaceniaa teraz jak obliczyć rugi miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ? Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 ryczałtu nie rozlicza się narastająco, raczej źle czytałeśza każdy miesiąc ryczałt wylicza się odrębnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi