Gość zakręcona Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 witajcie -od razu poproszę o podpowiedź -prtokołem przekazania dostałam zestaw multimedialny za 11.526 zł od starostwa na koniec roku czyli muszę go przyjąć na stanz data 31.12.2011r. wpisac w ewidencje środk. tr. ale one juz go umorzyły miesięcznie 10% a ja mam umorzenie roczne nie wiem jak to zaksięgować pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ty zakrecona ja już dawno proponowałem ci zmianę pracy,zastanów się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olaf Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Nawet gadać się nie chce.......jak można pytać o coś takiego?Normalnie,jak kazde umorzenie a dalej umarzaj sobie rocznie,teraz masz kwote umorzenia więc bez naczenia są okresy umorzeniowe!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi