Gość kultura Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Witam.Od nowego roku chciałabym zmienić program płacowy i księgowy na inny - lepszy i bardziej funkcjonalny.Czy moglibyście podzielić się opiniami na temat Waszych programów:ich plusy i minusy.Jeśli nie chcecie tutaj pisać to podaje mój mail:gocha2175@wp.plSerdecznie pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym 2012 Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kultura Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ponawiam moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość invoicer.pl Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 nie wiem czego aktualnie używasz, ale jeśli chodzi o pełen system to wart polecenia jest program Madar7na www.madar7.pl lub www.madar.com.pl znajdziesz wiele informacji i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi