Gość gość Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 hej wszystkim. czy ktoś zna biuro rachunkowe www.prawoipodatki.com?? Jakie opinie, wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirell Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Nie zdecydowałam się na nich, za to skorzystałam z polecenia znajomych i wzięłam księgowość w Tax Care. Dobrałam też sobie pakiet prawny i fit sport. Cenowo są korzystni, a zakres obsługi pełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degerts Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 A wiecie może jaki program do rachunków używają firmy które się fachowo zajmują księgowością firm ? bo ja szukam jakiegoś sprawdzonego programu chce się nauczyć jego obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talibegr Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Mi właśnie taka księgowość Olsztyn by się przydała co ogarnie wszystkie rachunki faktury zrobi audyty i nie tylko. Najlepiej się tak odciążyć poprzez zatrudnienie firmy która zajmie się całymi finansami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Telidter Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ja korzystam z biura rachunkowego : http://www.katrines.pl/ i powiem że bardzo dobrze się sprawdza jako pod firma w mojej firmie. Dobre rozwiązanie jeśli chodzi o rachunki faktury itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Hej, ja uważam, że bardzo profesjonalne biuro rachunkowe w Lublinie to prawoipodatki.com :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kestar Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Ja korzystam z tego biura: Wrapson już od bardzo dawna i jestem naprawdę zadowolony, współpraca jest świetna i mam nadzieje że będzie jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 hej wszystkim. czy ktoś zna biuro rachunkowe www.prawoipodatki.com?? Jakie opinie, wrażenia?Nie znam, bo w sumie od początku działam z biurami, które wykorzystują oprogramowanie od RESET2 z Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekS Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Z Lublina korzystam z biura rachunkowego Anny Napory przy ulicy Kowalskiej. Biuro jest dobrze zorganizowane, bardzo solidne, można im zaufać. Od dwóch lat z niego korzystam i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzyszt Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Z Lublina korzystam z biura rachunkowego Anny Napory przy ulicy Kowalskiej. Biuro jest dobrze zorganizowane, bardzo solidne, można im zaufać. Od dwóch lat z niego korzystam i jestem zadowolony.Korzystałem ale już nie korzystam bo nie jestem w 100% zadowolony, rozliczanie ok i tu nie narzekałem ale jak dla mnie za mało doradzają i bez powodu podnoszą ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkooo88 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Z powodu braku czasu musiałam powierzyć sprawy księgowe innym osobom. Ale za to jak fachowym i rzetelnym! W biurze rachunkowym Napora www.br-napora.pl nigdy nie miałam żadnych problemów, a dzięki nim ZUS nie jest już mi straszny. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlakburszty Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Warto doradzić się znajomych w tej materii. To może być najlepsze możliwe rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jolanta Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 W lublinie znam bardzo dobry punkt jeżeli chodzi o usługi rachunkowe na Zamojskiej 8 (wejście od ulicy Farbiarskiej). Biuro NAPORA oferuję szeroki wachlarz usług z zakresu rachunkowości, usług finansowych dla klientów biznesowych i indywidualnych oraz ubezpieczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Dobre aż strach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_p Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Co do wyboru biura rachunkowego to ja postawiłem na biuro online, wszystko wysyłam elektronicznie, a biuro mam z Wrocławia https://superksiegi.pl/ i powiem wam że fajnie mi się z nimi współpracuje. Ceny mają dobre, księgowe są rzetelne i sympatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 ja korzystałam z usług biura prawoipodatki.com, o które pytasz i uważam, że jest rewelacyjne! Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klientka Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 ja szczerze polecam biuro rachunkowe TAXARIS Sp. z o.o. , pełen profesjonalizm, możliwość współpracy online, i uczciwe ceny ( nie z kosmosu) za prowadzenie księgowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozali33 Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Jeśli chodzi o Lublin to mogę zaproponować to biuro https://www.inplus.lublin.pl/. Konsultowałam u nich wstępnie temat założenia firmy. I myślę, że jak tylko się pandemia skończy to zatrudnię ich i do pomocy przy założeniu firmy, i do późniejszej księgowości. Mają sporo dobrych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enefmedical Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 My rozliczamy swój sklep internetowy tutaj https://mikaprofit.pl/Wszystko ogarnięte na czas, profesjonalizm i doświadczenie. Polecamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek65 Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Prowadzisz firmę i szukasz biura rachunkowego w Lublinie? Zapoznaj się z ofertą biurorachunkowedajos.pl! Oferują pomoc w prowadzeniu pełnej księgowości. Obsługują małe, średnie i duże firmy, dlatego zapraszają wszystkich przedsiębiorców z okolic Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano Środa o 17:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 17:20 A czy może ktoś polecić jakieś dobre biuro w Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi