Gość Alutka Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 jakiś czas temu pracowałam jako pomoc księgowej na pełnej księgowości, potem miałam długą przerwę w pracy, teraz myślę o powrocie, ale wcześniej chciałabym poprzypominać sobie to co zapomniałam....dużo rzeczy pamiętam, ale na pewno dużo też wyleciało z głowy.....prosiłabym więc o jakieś podpowiedzi z czego mogłabym skorzystać w przypomnieniu sobie podstaw księgowania, gdzie mogę znaleźć fachowe porady odnośnie księgowania operacji na kontach, korespondencję kont itp., proszę o jakieś linki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość księgowy Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Jeśli ktoś już pracował w księgowości to podstawy ma w głowie,tego się nie zapomina,no chyba że wciskasz nam kit i nic nie potrafisz.Linki samemu mozna sobie znaleźć wpisując w google to co chcesz i co cię interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi