Kamil_Lic Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Jak wiadomo każdy z nas ma marzenia, jedne są łatwiejsze a drugie trudniejsze do realizacji. Jedni marza o super samochodzie inni a wakacjach najchcie na Jamajce. Jakie są Wasze wymarzone wakacje. Marze o wyjeżdzie do AUstralii, gdzie będę podziwiał kangury i smakował lokalnych portaw. Chętnie wypróbowałbym surfingu i pływał skuterem wodnym. Wolny czas spędzał bym na hamaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gdarek Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Moimi wymarzonymi wakacjami są ostatnio wczasy na Riwierze Tureckiej. Bardzo ładny region turystyczny. Właśnie w te lato się tam wybieramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wera Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Ja chciałabym wejść na najwyższy szczyt Aryki - Kilimandżaro. Wiem, że to są dalekosiężne plany dlatego też najbliższym wyjazdem jaki planuje to jest wypad w ferie na narty. Wyruszam do Kopaonik z niezawodnym biurem podróży jakim jest Wytwórnia Wypraw. Znam już ją z kilku wyjazdów i zawsze ma świetną organizację i atrakcyjne koszty wycieczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wendi Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Ja mam całe mnóstwo wymarzonych kierunków, które chciałabym jeszcze zobaczyć i staram się te marzenia systematycznie realizować, póki co z Itaki udało się nam złapać na last minute Zanzibar https://www.itaka.pl/last-minute/zanzibar/i chociaż jest to bardzo drogi kierunek to będziemy jakieś 3 tys. do przodu na osobie- do ostatniej chwili nie wierzyłam, że to się uda, bo różne last minute śledzę nieustannie więc jak już zarezerwowaliśmy ten wyjazd to bardzo na grudzień czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonikaMonika Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Może to małe marzenie, bo realne do spełnienia (i już tak naprawdę formalnie prawie że spełnione), ale mnie ciągnie do Trójmiasta od kilku lat. I wreszcie się zdecydowałam pojechać w majówkę 2018. Jestem na etapie wybierania miejsca noclegowego :) Może ktoś z Was ma jakieś sprawdzone hotele i się podzieli? Na razie znalazłam korzystnie https://hotelhanza.pl/<-- ten hotel, ale jestem ciągle otwarta na propozycje i Wasze rady :) PS jak długo się jedzie z Gdańska do Gdyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleep Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Krótko, te miasta zlokalizowane są przecież w bardzo niedużej odległości od siebie. Jaki konkretnie środek transportu masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek34h Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 No cóż, wymarzone wakacje to objechanie europy jakimś fajnym samochodem i nocowanie w fajnych hotelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaLis Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 ja już mam za sobą wymarzone wakacje , marzył mi się kilkudniowy wyjazd do Fatimy w setną rocznicę objawień i udało mi się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majeczka19 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Wymarzone wakacje? hm... gdzieś na wybrzeżu, ale żeby były też góry w jakiś dobrym hotelu z daleka od elektroniki :D Powiedzmy, że takie miejsca jak te mogły by być: https://www.hrvaska.net/pl/wille/ wille w Chorwacji podobno są piękne ;) eh..pomarzyć sobie można ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioneerrr Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Moje wymarzone wakacje to jakieś ciepłe kraje. Palmy, morze, drink i wypoczynek od ciągłego stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wendi Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Warto jechać do fajnego spa :D Dla mnie to już są spoko wakacje. Ale to cały rok przecież można :) JA jeżdżę często do Mielna, bo tam w hotelu Unitral Hotel SPA nad morzem mają rewelacyjne spa. Są tam też termy w klimacie morza martwego, także w ogóle rewelacja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleszczak Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Nie wyobrażam sobie wakacji bez wizyty nad morzem. W tym roku najprawdopodobniej spędzę je w Ustroniu Morskim, bo natknęłam się na naprawdę cudowny pensjonat, http://www.kaszubianka.com.pl/ :-). Najbardziej, podoba mi się w nim to, że można przyjechać wraz ze swoim zwierzakiem, a cena za jego pobyt nie jest wygórowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszP56 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 A jeżeli ktoś za cel obiera Polskie morze to polecam miejscowość Dziwnów i wynajem noclegów w http://www.morskachatka.pl/ co wiele osób i ja mogą potwierdzić mają jedną z piękniejszych plaż do tego domki są super wyposażone i idealnie przystosowane do wyjazdów rodzinnych. Mamy nadzieję, że w tym roku tez uda nam się do nich skoczyć, przynajmniej na tydzień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forumowicz84 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Jeśli myślę o wymarzonych wakacjach, to na pewno jest to kierunek zagraniczny. Może Malezja, Tajlandia, Hiszpania? Ciężko się zdecydować i nie wiem jeszcze, gdzie w tym roku się wybierzemy. Jestem tylko pewien, że razem z rodziną wybierzemy ofertę ze strony podrozeirejsy.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelka Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zawsze powtarzam, że jedynym miejscem, które wyjątkowo przykuło moją uwagę i jest marzeniem, by zobaczyć je z bliska, to Indonezja. Być może jest wiele malowniczych miejsc na naszej planecie, ale to jakoś szczególnie wyróżnia się spośród innych. Sami oceńcie https://duabenua.com/pl/?noredirect=pl_PL. Jest to spotkanie wielu kultur, religii, obyczajów, a do tego wszystkiego otoczenie niesamowitej fauny i flory. To trzeba zobaczyć. Zdjęcia choć przepiękne, to jednak to nie to samo, jak zobaczenie i styknięcie się z tym osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna S-ska Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 A ja mam proste marzenie: Hiszpania i realizuję je już wkrótce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feed Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Moje wymarzone wakacje to Malediwy. Niezbyt ekonomiczna opcja, ale na pewno warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimbol Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Niezwykle pożyteczną rzeczą według mnie jest rozmowa z aniołami proces ten wyjaśniony został w poradniku Marii Bucardi na stronie https://mariabucardi.pl/, dzięki niemu dowiesz się jak zdobyć pieniądze na wakacje marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicehrabia Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Taaak, anioły załatwią Wam kasę. Super pomysł. Od dzisiaj rzucam pracę. Anioły przyniosą mi pieniążki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ja w tym roku wybieram się do USA. To będą wymarzone wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cris02 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Ja od zawsze marzyłem o Stanach Zjednoczonych. Długo się zastanawiałem, bo nie chciałem przepłacać. Trafiłem na świetną ofertę wycieczki objazdowej z konsorcjum.pl. Znakomita organizacja, zobaczyłem wiele ciekawych miejsc i już planuję kolejną podróż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wackos20 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Moje wymarzone wakacje z pewnością chciałbym spędzić z żoną na Karaibach. Egzotyczne gorące miejsca bardzo nas przyciągają. Mają w sobie taką magiczną moc i niezwykły klimat. Romantyczne chwile z ukochaną osobą działają bardzo budująco i wzmacniają związek, poza tym samo miejsce wyjazdu jest ciekawe i pełne atrakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodniq Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Mi się marzy wyjazd do Japonii, zobaczyć na żywo Sakurę i ogólnie zobaczyć na własne oczy, ten ich dziwny, odmienny, fascynujący świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aida Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Moim marzeniem od zawsze było zwiedzenie Australii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darkaa Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Ja mam kilka takich kierunków na liście "do zobaczenia". Część już mam za sobą, a część dopiero przede mną ale staram się konsekwentnie odznaczać kolejne punkty z listy, teraz z Itaki mamy wykupiony wyjazd do Portugalii akurat, fajnie bo na promocje trwające do 30 marca się załapaliśmy i wyszło nas to bardzo tanio jak na taki kierunek w szczycie sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi