Gość księgowa-zołza Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Czy można was wszystkich pytających o 13-kę prosić abyście byli łaskawi śledzić wczesniejsze wątki na ten temat?Przeczytajcie rozporządzenie w sprawie,komentarze w Rachunkowości Budżetowej.Załózcie sobie "metryczkę" informacji w prywatnych zbiorach,w "moich dokumentach" itd......Juz mdłości mozna dostać od wątków o tym samym temacie i pytaniach non stop powtarzających się.Takiej ignorancji jeszcze nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LIKA Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 POPIERAM ZOŁE!!! A DLACZEGO -bo ten portal powoli zaczyna się robić miejscem dla niedouczonych podsatwowoych pojęc a nie portalem dla osób z wyjątkowymi problemami, rzadko wystepującymi. TO TAK JAKBY SKLEPOWE PYTAŁY NA PORTALU: klient za towar ma zapłacić 3,50zł dał mi 10 zł...ile mam mu wydać reszty???? sorry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gabi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 brawo dziewczyny....ale i tak nikt się nie nauczy że można pisać w jednym poście lub poszukać w archiwum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi