Gość nowa Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 witam wiem ,ze to lakoniczne pytanie ale muszę wiedzieć bo jestem nowa ile robię sprawozdań Rb-28 S : za grudzień z zaangażowaniem i roczne z zobowiązaniami np; z 13-stkami i więcej juz nie prawda Rb-28S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ala Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 za grudzień z terminem do 10 stycznia 2012 roku sporządzasz sprawoadanie Rb-28S i Rb-27S bez zaangażowania i zobowiązań. do 31 stycznia robisz roczne Rb28S Rb27S RbZ i RbN. aaa i wówczas z zaangażowaniem i zobowiązaniamialicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowa Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 dziękuję serdecznie za podpowiedź nawet znalazłam wiadomości na ten temat pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi