Admin Kadry Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Pracodawca, który nie wypłaca pracownikowi w terminie wynagrodzenia ciężko narusza swój obowiązek. Jakie praktyczne możliwości ma pracownik, jeśli pracodawca nie wypłaca mu umówionego wynagrodzenia? Powrót do artykułu: Co powinien zrobić pracownik, gdy pracodawca nie wypłaca wynagrodzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edyta Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 firma ochrony detektor z warszawy ulica iwonicka 38 nie wyplaca pensji swoim pracownikom tłumaczy ta sytuacje problemami w firmie może by ktoś pozyczyl im trochę żeby zapłacili pracownikom za ich wykonana prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzia Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Dużo banków mamy tam z chęcią pożyczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barbara Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Powiadomić Państwową Inspekcję Pracy...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mci Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Czy w przypadku rozwiązania umowy a nie wypłacenia wynagrodzenie przez pracodawcę a podpisania przeze mnie listy płac (podsuniete dokumenty przed oznajmnieneim pracodawcy ze pieniędzy nie bedzie) mam szansę na odyskami swoich pieniędzy? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Czy w przypadku rozwiązania umowy a nie wypłacenia wynagrodzenie przez pracodawcę a podpisania przeze mnie listy płac (podsuniete dokumenty przed oznajmnieneim pracodawcy ze pieniędzy nie bedzie) mam szansę na odyskami swoich pieniędzy? ?A jak masz zamiar udowodnić, że podpisałeś listę, a pieniędzy nie wypłacili? Byli jacyś świadkowie tego zdarzenia? Jeśli nie, to możesz pożegnać się z wynagrodzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia 56 Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Witam moj narzeczony zwolnil sie z pracy i do tej pory nie dostal wynagrodzenia za cały ostatni przepracowany miesiąc. Co zrobic w tej sytuacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia 56 Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Witam moj narzeczony zwolnil sie z pracy i do tej pory nie dostal wynagrodzenia za cały ostatni przepracowany miesiąc. Co zrobic w tej sytuacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ofka Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Przeczytać artykuł i zrobić co tam napisano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojciech Szczęśniak Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Szanowni Państwo, specjalizuję się w reprezentacji prawnej pracowników, którzy nie dostali należnej im pensji na czas. Jeśli Ty również masz ten problem zachęcam do kontaktu telefonicznego. Mój numer to 503-313-318. Konsultacje są bezpłatne. Pozdrawiam w imieniu swoim oraz naszej kancelarii,Wojciech Szczęśniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi