Gość Kinia Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witajcie, ma problem. Nie zeszły mi środki z r-ku jb na konto UM. Bank nie pobrał prowizji bankowej na koniec miesiąca. I teraz zamiast zerowego konta mam na dzsień 30.12.2011 - 25 zł. Pomóżcie mi to rozksięgować. Pierwszy raz mam taką sytuację i naprawdę nie wiem co zrobić.Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiwi Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Bo tak to działa jesli do banku nie dałas info o wyzerowaniu konta,należało napisać do nich pismo z prosbą o wyzerowanie r-ku po pobraniu prowizji.teraz to oni maja i ty też tzw okres przejściowy ale fakt faktem ze w Rb 23 za grudzień srodki będziesz miała.Jeśli przekażesz je w okresie przejsciowym to w rocznym Rb już będzie zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kinia Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 dyspozycję napisała i zaniosłam do banku, ale Pani powiedziała, że jednostek to nie dotyczy, tylko naszego UM. I mam kontrolować konto, po prostu. Dziękuje za informacje -kiwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi