Gość piotr Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Jestem na ryczałcie i nie na VAT. Sprzedaje na allegro i wystawiam paragony na wartość towaru + koszty wysyłki. Na raporcie dobowym jest wartość przychodów + koszty wysyłki. Czy do rozliczenia ryczałtu powinienem odliczyć od przychodów koszty wysyłki z każdego raportu dobowego czy brać całą wartość i od tego liczyć podatek ale tutaj byłbym stratny, bo koszt wysyłki to także mój koszt, którego nie mogę odliczyć. Proszę o pomoc z góry dziąki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ponawiam pytanie. A może ktoś wie gdzie mogę znaleźć coś na ten temat- proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość d Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 zadzwoń może do urzędu skarbowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi