Gość magda Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 w jednostce właśnie mamy kontrol, która zarzuca nam, że na drugiej stronie delegacji nie wypełniamy całej tabelki, chodzi o pozycję pod OGÓŁEM, gdzie jest miejsce na wpisanie kwoty zaliczki. Żaden z naszych pracowników nigdy nie pobierał zaliczki na pokrycie kosztów, więc nigdy tej pozycji nie wypełniałam, kończyłam wyliczanie na kwocie ogółem i wpisanie jej słownie. Czy istnienie konieczność wypełniania reszty tabelki z zaliczką pomimo, że takowej nie pobierano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ale Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 O tym czy pobrano zaliczkę świadczy sam druk delegacji (jeżeli stosujecie standardowy druk to od dołu 1/3 blankietu jest wnioskiem o zaliczkę). Kontrolujący nie ma się do czego przyczepić, czego ci gratuluję :), dlatego wytyka "pismo za małe,pieczątka nieczytelna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi