Gość melag Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 witam, mam problem ze sklasyfikowaniem zakupionej pompy do wypompowywania wody z piwnicy. Calos wraz z osprzetem kosztowala 1800,- i najpewniej umorze ja w 100% ale do jakiej grupy srodkow ja zaliczyc? Czytalam o pompach w grupie "4" ale pojecia nie mam,czy wlasnie tam ja umeisic.Bardzo prosze o pomoc i jakas wskazowke. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość melag Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 I po co ta zlosliwosc? Gdyby to byla wyjatkowo specjalistyczna pompa nue byloby problemu, ale skoro to zwykly sprzet to nie widze nic zlego w zapytaniu o to na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jannnek Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Strasznie droga ta motopompa, znacie jakieś tańsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazanka Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Zobacz sobie ten model Kruzera - http://klimasklep.pl/motopompa-kruzer-mk-20cx-500-lmin-p-3828.htmlMy mamy dokładnie ten sam model. Daliśmy za niego chyba nawet trochę mniej, bo gdzieś dobrą promocję znaleźliśmy. Za 600/700 zł spokojnie dobrą motopompę znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi