Gość Czy ja wiem? Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam WasCzy ulga ZUS przyznawana na 24 miesiące nowym przedsiębiorcom jest ulgą na społeczne czy zdrowotne?W maju skończy mi się ulga, prowadzę malutką działalność i dodatkowo pracuję na etat. Dlatego obecnie z tytułu prowadzonej działalności płacę jedynie zdrowotne w kwocie 243.39zł. Czy gdy ulga już mi się skończy nadal będę płacił zdrowotne w podobnej kwocie?Dziękuję za informację.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 tak, kwota jest taka sama bo na zdrowotne nie ma ulgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czy ja wiem? Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Dziękuję Koleżanko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi