Gość e89 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Osobiście uważam,że obliczanie daty śmierci poprzez takie strony jak ta,do której linka zamieszczam poniżej jest prawdopodobne i wiarygodne.Jednak wiarygodość zależy od Naszej wiary w to.Ja wierzę - może i Wy uwierzycie.Sprawdźcie sami.www.sites.google.com/site/349news Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość evildaeth Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 witam ja ostatnio czytałam bardzo zaskakującą historię odnośnie obliczanie daty śmierci, a dokładniej zabawę, która niestety znalazła odniesienie do rzeczywistości, zainteresowani mogą znaleźć ją na poniższej stronie ht tp://postlinknews.com/349news.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mania Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 e89, w jakim wieku Ty żyjesz i wierzysz w takie głupoty?, a do tego wypisujesz je tu na forum, ile Ty masz lat? współczuję CI:((((jakie te wasze posty śmieszne:)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi