Gość Karo2910 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witam,mam pytanie dotyczące otrzymania faktury Vat z Niemiec, mianowicie chciałabym zakupić chemię w Niemczech, ale w żadnym sklepie nie chcą mi wystawić faktury Vat, którą potrzebuję aby rozliczyć się z Urzędem Pracy za otrzymaną dotację na ten cel!Wiadomo w Urzędzie nie wystarczą im paragony!Co mam robić w takiej sytuacji, czy Niemcy mają prawo odmówienia wystawienia faktury unijnej? Nadmienię, że posiadam nip europejski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Przede wszystkim musisz mieć zarejestrowaną działalność gospodarczą i posiadać NIP UE, a nie tylko polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eee Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 gosc umiesz czytac ze zrozumieniem? Karo2910 napisala ze ma NIP-UE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi