Gość maciek1o3s Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Witam,mój sprzedawca z Hiszpanii powiedział mi że może mi wystawić fakturę za usługi, gdzie w nazwie poda nazwę kupowanego przeze mnie przedmiotu. Ja jednak mówię że chcę fakturę za dobra materialne. A on na to że to nie ma różnicy. I w koło Macieju.Dlatego pytam się czy jest jakaś różnica? Między fakturą za usługi a fakturą za dobra materialne w Polsce? W sumie kupuję usługę a sprzedaje dobra materialne? Coś tutaj nie pasuje...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 treść faktury musi być zgodna z rzeczywistym zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciek1o3s Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 No tak, ale kupuję np. Battlefield 3 i na fakturze pisze Battlefield 3. Ale kupuję grę a nie usługę o nazwie Battlefield 3 - gość mówi że ludzie biorą te faktury i nie widzą problemu ale ja wolę się zapytać. Więc jeśli nazwa będzie Battlefield 3 ale sprzedaję dobra materialne a nie usługę to to nie przejdzie, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi