patiks Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Od mniej więcej tygodnia z klimatyzacji zamiast chłodu, wydobywa się fatalny zapach.Co z tym zrobić? Akurat wszystko padło, kiedy pojawiły się te upały, a nie mam kiedy pojechać do serwisu.Jestem w stanie to sam naprawić? I jeśli tak, to w jaki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j23 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 jak umiesz to naprawiaj, co za bzdurne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 jak umiesz to naprawiaj, co za bzdurne pytanieTo raczej "zaproszenie" do składania, wrzucania reklam :P :P :P on tak zawsze, zaraz sam sobie wrzuci reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mehetos Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Myślę, że może Cię zainteresować naprawa klimatyzacji przeźmierowo.Zawsze korzystam z ich pomocy jak mi nie działa klimatyzacja i muszę przyznać, że dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipka Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Nie dasz rady sam. Trzeba wyczyścić i odgrzybić klimę. I na koniec najlepiej zrobić ozonowanie. Tylko dobry serwis klimy to zrobi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperosinski Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Często takich nieprzyjemny zapach z klimy jest spowodowany starym filtrem, który należy co jakiś czas wymieniać. Dodatkowo polecam też używanie przynajmniej raz na jakiś czas klimatyzacji zimą, bo nie można zbyt długo jej nie włączać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolorowazelka Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Mam problem z klimatyzacją w samochodzie i zastanawiam się ile potrwa taka naprawa? Znalazłam artykuł http://odkryty.net/dlaczego-nie-dziala-klimatyzacja-w-samochodzie-najczestsze-awarie-i-usterki-klimatyzacji-w-aucie dzięki któremu wiem więcej na ten temat. Na co zwrócić uwagę oddając auto do serwisu? Będę wdzięczna za wszelkie porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aronr Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Najrozsądniej będzie jeśli udasz się ze swoim samochodem do ASO. Jeśli jesteś właścicielem samochodu marki FORD możesz skorzystać z aktualnej promocji, o której możesz przeczytać pod adresem https://akcjaserwisowa.pl/klimatyzacja- jak widać, płacąc 99 złotych można sprawdzić sprawność klimatyzacji... Myślę, że powinieneś zdecydować się na ten krok, bo przykry zapach na pewno nie zwiastuje niczego dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvira Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Klimatyzacja powinna być serwisowana raz-dwa razy w roku... właśnie dlatego, żeby żadne nieprzyjemne zapachy się z niej nie wydobywały, no i oczywiście kwestie zdrowotne. Klimatyzator traci w ciągu roku ok. 10% czynnika chłodzącego, a zalegające bakterie i grzyby oprócz tego, że zmniejszają wydajność sprzętu to jeszcze są szkodliwe dla zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizo Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Napełnienie klimy około 150 złotych, w norauto akcja sprawdzanie gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 polecam serwis dpfsmolna.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 24 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja W moim aucie klimatyzacją zajmuje się Serwis Niedźwiedź-Lock. Polecam ich usługi. Są rzetelni i bardzo drobiazgowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi