Gość ala Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 witam zapowiada mi się kontrola, zakres kontroli rok 2010, "gładzę" moją politykę rachunkowości , plan kont itd. czytając znajduję błędy które sama strzeliłam pisząc, mam pytanie na jakie przepisy się powołujecie wprowadzając w zycie zarządzenie w sprawie polityki rachunkowości, planu kont , instrukcji kasowej, inwentaryzacyjnej itp. chodzi mi o rok 2010 i 2011. dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BB Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Ustawa o rachunkowościUstawa o pdofOrdynacja podatkowaUstawa o VATITD.....to zalezy jaka to jednostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ala Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 jest to szkoła, chodzi mi o konkretne ustawa o rachunkowości Dz U Nr z roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi