Gość halina Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam,Rok temu korzystałam z usuług pewnej firmy. Zgodnie z umową za wykonanie usługi miałam zapłacić w terminie 30 dni od otrzymania faktury. Firma zapomniała wystawić fakturę, więc ja nie miałam podstawy aby dokonać zapłaty. Tak minął rok, całkowicie zapomniałam o tym że nie zapłaciłam za usługę i teraz kiedy odezwałam się do nich aby zlecić im kolejny projekt okazuje się, że przypomnieli sobie o niewystawionej niezapłaconej fakturze. Firma proponuje dwa rozwiązania: wystawią fakturę z poprzedniego roku lub zapłace im całą kwotę teraz. Problem jest w tym iż na dzień dzisiejszy nie mam w budżecie kwoty, aby te koszty z poprzedniego roku pokryć. Jak rozwiązać dany problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość do Halina Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Musisz poprosić o Duplikat FV - to jest pewne, a z Budżetem ! no cóż powinna być rezerwa na takie sytuacje, tu nikt Ci nie pomoże.A jaka to forma działalności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 duplikatu tu nie będzie skoro nie była wystawiona faktura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi