Gość Bogna Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Mam do Was prośbę. Zepsuła się nam zmywarka w przedszkolu. Jej wartość początkowa wynosi 4044zł, a wartość umorzenia na dzień 31.12.2010 2264zł+566złz tego roku,razem więc wartość umorzenia na koniec 2011ędzie wynosić 2830zł. Wartość środka trwałego po umorzeniu wynosi będzie wynosić 1214 zł. Koszt naprawy zmywarki ma być w granicach 1500zł-2000zł.Nie wiem co mam robić,nowej nie mozemy kupić, bo tosą środki z inwestycji, których nie mamy. Na remontach 4270mam taką kwotę na naprawę, tylko obawiam się czy kontrola nie zausterkuje mi takiego wydatku,że jest to nieopłącalne.Co Wy na ten temat sądzicie i jak byście postąpiły na moim miejscu.Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 co za głupoty piszesz , jeżeli trzeba naprawić to się naprawia i zadna kontrola tego nie zakwestjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi