Gość kręcona Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 witam wiem że to może nie problem ale nigdy nie zamykałam roku budżetowego i teraz tak juz zrealizowałam wszystkie planowane zakupy zostały tylko wynagrodzenia i z analizy mojej wynika ,że nie wykonam planu zostanie na wynagrodzeniach około 10.000 tys. a na trzech paragrafach po tam gdzie energia , telefony pio 0.77 gr i 0.84 gr.powiedzcie mi czy to jest dyscyplinarne czy tak może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krycha Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 to się ciesz, że zostało Tobie po parę groszy , gorzej by było jakbyć te parę groszy przekroczyła plan wydatków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krecona Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 to dobrze mówisz ,że tak zostało? wiesz ja bym zrealizowała do zera ale mam bojącego dyrektora.to dziękuje serdecznie krycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi