Gość Jacek W. Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Moi drodzy mam do was pytanie. Jeżeli pracownik po 50-ce nie przedstawił mi zwolnienia lekarsiego za pobyt w szpitalu - i chce to wykorzystac jako zaległy urlop...czy jest to mozliwe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ale Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 -skąd wiesz że był w szpitalu? jeżeli był i otrzymał zwolnienie to szpital 1 egz.przesłał do ZUS i w przyszłości będzie rozbieżność do wyjaśnienia -bo twojej firmy dane znajdują się na zwolnieniu,a wniosek o urlop pisze się przed urlopem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek W. Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Wiem , bo mi o tym powiedział. Ale ja uwazam , ze mimow wszystko powinnien dac mu to zwolnienie , bo co innego zwolnienie od lekarza rodzinnego - gdzie w trakcie kontroli mozna tlumaczyc sie ze pracownik nie jest na tyle chory by nie mogl pracowac. a co innego zwolnienie za pobyt w szpitalu, gdzie udokumentowane jest ze faktycznie tam leżał... dobrze mysle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi