Gość Marta Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 od stycznia zakładam działalność, mam przed soba wniosek o zarejestrowanie działalnośći. prosze mi podpowiedzieć, czy rodzaje przewidywanej działalności mogę wpisać różne- nawet bardzio różnie, gdzie jedno z drugim nie bedzie miało nic wspólnego...? NP. usł. fryzjerskie, a dalej sprzedaż detaliczna odzieży.. czy nawet prowadzenie biura rachunkowego (oczywiście zatrudnić trzeba by było osobę z kwalifikacjami) ilość i rodzaj wpisanego PKD do nieczego nie zobowiązuje, tak? tak na przyszłość można sie "zabezpieczyć"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aggga111 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 możesz wpisać wszystko co planujesz robić nawet w najdalszej przyszłości, tylko musisz podać jeden wiodący profil działalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 dziękuje:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi