Gość maki Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Kochani pomocy - jak człowiek jest w panice to z mózgu robi się woda!!!Oddałam sprawę do sądu,wygraliśmy sprawa -poszła do komornika . I teraz nie wiem czy naliczyć odsetki za kwartał. Pisząc to już zaczyna mi się rozjaśniać w głowie , że nie ale nie jestem pewna. Jak ktoś miał podobną sprawę to proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jola Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Też mam taką sytuacją i tak jak ty miałam dylemat, ale wystawiłam na koniec miesiąca notę odsetkową,ponieważ do 30.09. nie otrzymałam należności głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ale Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 odsetko naliczasz, księgujesz ale w RB-N nie ujmujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi