Gość kadrówka Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 mam stanowisko spec. ds. kadr, sporzadzam listy płac, wszystko co związane z wypłatą wynagrodzeń. Naliczam, wypłacam gotówką, robie przelewy wypłat. Zawsze podpisywałm PIT11 i PIT4R ponieważ kto miał podpisywac jak ja to tylko robię. W US nie mam jakiegos upowaznienia od pracodawcy, że jestem odpowiedzialna za te sprawy. Czy sp. z o.o. czy sp. z o.o.-s.k. musi taka osobę zgłosić do US?Jak jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość do kadrówka Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 PIT11 i PIT4 sa to deklaracje podatkowe, każda społka ma obowiązek upowaznic osobę do podpisywania tych deklaracji - jak świat światem istniał, jesli zawsze podpisywałaś to co nigdy nie wysyłałas do US ????? i to sie nie zgłasza takiej osoby do US tylko wysyła informację:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi