Gość Aniazz Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Witam, muszę wystawić fakturę korygującą dane nabywcy. Po wejściu w opcję korekta pojawia się okno jedynie do zmiany danych kwotowych sprzedaży. Czy w tym programie uda się zrobić taką korektę. Proszę o podpowiedzi, z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aniazz Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Nikt nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aniazz Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Znalazłam opcję noty korygującej, tylko czy to wystarczy. Faktura okazało się wystawiona była na złego nabywcę, więc to nie chodzi tylko o błędny adres np. ale o całego nabywcę. Z drugiej strony nie zmieniły się dane odnośnie kwoty na fakturze a to zmienia się w fakturze korekcie. Wystawiłam notę korygującą, czy tak jest dobrze?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dla wszystkich którzy tracą tyle czasu co ja na szukaniu:-sprzedaż-zestawienie dokumentów-wybieramy fakturę którą chcemy korygować i przycisk na samym dole pośrodku "korekta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi