Gość ania Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam serdecznie,Mój problem jest następujący. Sprzedaję koszulki z nadrukiem. osobno kupuję koszulki, osobno metki, usługi haftu/sitodruku. Mam wątpliwości gdzie te koszty ujmować w KPIR i jak wyliczyć koszt zakupu do wyceny w inwentaryzacji. do tej pory liczyłam koszt zakupu tylko na podstawie koszty zakupu koszulek a koszty metek, wszywek i sito/haftu wpisywałam w kolumnę Pozostałe wydatki. czy mój zapis jest zgodny z prawem? mam wątpliwości, bo ostatnio wyczytałam, że powinnam te pozostałe koszty ujmować w kolumnie 10. Do tej pory na inwentaryzacji brałam do wyceny tylko koszt koszulki, czy powinnam była dodać także resztę kosztów?proszę pomóżcie, prowadzę KPiR od roku a cały czas mam jakieś problemy....dziękuję i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 bardzo proszę o zdanie fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi