Gość Monika Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam! jestem początkującą księgową . chodzi mi o vat . przez parę miesięcy rozliczenie vatu wychodziło mi ok - równo z deklaracją. Niestety w czerwcu miałam na tym rozliczeniu kwotę wiekszą o 0,67 gr wyksięgowałam to z datą czerwcową i wyszło ok . natomiast w lipcu mam teraz za mało o te 0,67 gr- dlaczego ? przecież tam wyksięgowałam i było ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Czy my wróżki z kryształową kulą? Przecież nie widzimy twoich ksiąg.Pewnie masz cos źle zaksięgowane,np.nie po tej stronie konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Sprawdziłaś przeksięgowanie na koniec miesiąca?Może księgowanie groszy ???Podaj może swoje przeksięgowanie z czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi