Gość natalia115 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Sama nie wiem :) w wartościach netto sprzedaży przy stawkach 8% i 23% wychodzą mi grosze 0,41 i 0,44 . Jak wstawię wartości netto z obcięciem tych groszy to VAT za mały o 1 zł . Czy mogę zaokrąglić wartość netto sprzedaży mimo 0,44 gr. w górę by prawidłowo wyszedł mi VAT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alga777 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Nie bardzo rozumiem. Czy możesz napisać to jaśniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slavek Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 A co to znaczy "prawidłowo wyszedł mi VAT"?Vat liczysz od brutto, czy od netto? Wyliczasz od sum w poszczególnych stawkach czy zliczasz kolumnami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi