Kategorie
Skocz do zawartości

Wynagrodzenie dla pracownika socjalnego

Gość enia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem pracownikiem socjalnym po Szkole pracowników służb Społecznych pracuje w powiecie najpierw zajmowałam się Domami Pomocy Społecznej przyjmowaniem , przenoszeniem mieszkańców oraz decyzjami kierującymi , o odpłatności i wszystkim z tym związanym , teraz pracuję w Ośrodku Interwencji Kryzysowej W każdej tej pracy pracuję wraz z koleżanka i wykonujemy te same czynności z tym tylko , że ona jest moim kierownikiem gdzie dostaje za to dodatek funkcyjny. Jednak nasze wynagrodzenie są bardzo różne Ja zarabiam co najmniej o 300 zł mniej nie licząc dodatku funkcyjnego , który jej się należy z racji funkcji kierowniczej. Różnica jest tylko taka , że ona ma studia pedagogiczne i tytuł. mgr czy to jest podstawa to niższego wynagrodzenia?.Przecież wykonujemy tę samą pracę. Mój staż to 35 lat pracy. Proszę o wyjaśnienie.

Jak sama piszesz ma wyższe wykształcenie,a poza tym stanowisko wyzsze co zapewne w waszej "drabince" wynagrodzeń stawia wyzej jej zasadniczą.Ty za to masz wyższy dodatek stażowy.No i gdybys się nadawała to ty z takim stażem byłabyś kierownikiem a widocznie nie nadajesz się więc wynagrodzenie tez niższe

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...