Gość MarzenaMol Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Witam!Mam pytanie czy mogę wpisać do kpir fakturę za zlecenia budowlane w kol. 13?Faktura jest za wykupienie dostępu do danych osób które zkładają zlecenia nastronie Budujesz kupujesz.pl dostałam fakturę w której pisze ZLECENIA BUDOWLANE czy mam ją jakośc opisać??Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 cześć Marzenamoim zdaniem taka faktura może być kup twojej dg, bo wykupienie dostępu do tych danych ma służyć osiąganiu przychodów z dgopisz ją tak jak tu napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarzenaMol Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Dziękuję koleżanko na Ciebie zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi