Gość eladoro Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 chciałąbym zacząc pracowac na MK,kupiłam płyte ale nie wiem jak wystartować .Czy ktoś z Pąństwa może mi jakoś pomóc?Jak założyc firmę czy musze wejsc w zółtą ikonę w biuro ?i tam ustawic jej wszystkie parametry .MAm 2 firmy .ryczałt i KPiR na vat kwartalny .Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hala55 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Pewnie już firmy założone, a jeśli nie to z tego co pamiętam, i sprawdzałam teraz, to w głównym menu systemu jest "Aktywacja", po kliknięciu należy wybrać > zgłoszenie danych firmy (będą opcje do wyboru - najlepiej wybrać skrzynkę odbiorczą podając e-mail), potem jak prześlą z Symfonii kod aktywacji (kod otrzymałam w następnym dniu), to z tego samego miejsca wybrać > aktywacja danych firmy. Potem trzeba zacząć od ustwiwień programu wchodząc w menu "Funkcje" > parametry i po kolei rozwijać dokonywać wyboru (są opcje) i akceptować. Najlepiej wcześniej wydrukować sobie z systemu podręcznik użytkownika i zapoznać się z nim. Życzę powodzenia i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi