Gość Karolina Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam!Rozpoczęłam działalność gospodarczą. Jestem na ryczałcie. Od podatku mogę odliczyć sobie jedynie część składki na ZUS. Zaczęłam używać programu Mała Księgowość Rzeczpospolitej. Powiedzcie mi proszę gdzie powinnam wpisać tą składkę na ZUS, żeby w zestawieniu automatycznie była ona odliczana? Proszę o pomoc.Karolina Kosmetyki Lirene, AA Oceanic, Soraya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iva Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Wchodzisz na opcję Wspolnicy, naciskasz siebie, potem na górze pojawiają się rózne zakładki w tym zus. Wchodzisz na tą zakładkę i wpisujesz podstawę do społecznych i zdrowotnej. Jak to zrobisz zus automatycznie wskoczy Ci do deklaracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 @ivaWielkie dzięki B) Działa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi